Home

Open dagen bij Droompark De Zanding en Droompark Buitenhuizen: zaterdag 6 juni & zondag 7 juni

Ontdek dit weekend twee Droomparken 

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Bezoek dit weekend, zaterdag 6 juni en zondag 7 juni, de open dagen op Droompark De Zanding, op de veluwe nabij Otterlo, en Droompark Buitenhuizen, in het groene hart van Noord-Holland. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om het park, de woningen en de faciliteiten te bekijken. Onze accountmanagers staan jou graag te woord om je alles te vertellen over deze prachtige Droomparken. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.

Bezoek de open dag op Droompark De Zanding

Bezoek de open dag op Droompark Buitenhuizen

Ontdek het park, de woningen en de faciliteiten
Open dagen bij Droomparken
  • Ook nu is investeren in een vakantiewoning een goed idee. Ontdek Droomparken tijdens de open dagen, laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning en neem een kijkje op het park en bij de woningen. Bekijk de planning van de komende open dagen.

Zaterdag 6 juni & zondag 7 juni

Open dagen Droompark De Zanding

Ontdek dit prachtige Droompark net buiten Otterlo, midden in de natuur grenzend aan Nationaal Park de Hoge Veluwe 

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo, is het aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark De Zanding. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Henk Meijer, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

 

Bekijk de video

Droompark De Zanding

Bezoek de open dagen op 6 & 7 juni 

Droompark Buitenhuizen

Ontdek dit duurzame Droompark in recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam

Bij Noord-Holland denk je misschien niet direct aan uitgestrekte natuurgebieden maar aan grote steden als Amsterdam en Haarlem, of misschien aan het strand bij Zandvoort of Bloemendaal. Naast de steden en het strand heeft Noord-Holland nog veel meer te bieden. Midden in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt Droompark Buitenhuizen. Alle ruimte dus om jouw vakantie of weekend weg helemaal in te delen zoals jij dat wil, mogelijkheden genoeg. Het mooiste is natuurlijk als je dat doet vanuit jouw eigen recreatiewoning. Ontdek wat Droompark Buitenhuizen en de omgeving allemaal te bieden heeft. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Bekijk de video

Droompark Buitenhuizen

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!