Zeeland is not only the province with the most sun hours. It is also ideal for all kinds of active beach and water sports. What about windsurfing, kite surfing and blokarting? In Zeeland, there are several beach pavilions that can help you on your way and teach you the coolest tricks. At our holiday park in Zeeland, you have lots of options, and you can try your hand at various spectacular sports!

Book at our holiday park in Zeeland

Do you want to spend your holiday at a holiday park in Zeeland? Book your stay at Droompark Schoneveld now. You can choose between a camping pitch and various rental accommodations. You can also make use of our special packages, such as the BBQ package.

Book at our holiday park in Zeeland

Mensen beoefenen een watersport nabij ons vakantiepark in Zeeland

Strand- en watersport

Zeeland is niet alleen de provincie waar je uitgebreid kunt zonnen. Dit is ook bij uitstek de locatie voor allerlei stoere strand- en watersporten. Windsurfen, kitesurfen en blokarten zijn slechts een paar mogelijkheden.

Rondom ons vakantiepark in Zeeland zijn er genoeg strandpaviljoens die je op weg helpen en de kneepjes van het vak leren.

Vanaf ons luxe vakantiepark in Zeeland zijn de mogelijkheden talrijk en kun je kennis maken met verschillende spectaculaire sporten! Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk onze aanraders hier.

Maak een lange strandwandeling

Pak je ontspan momentje tijdens een strandwandeling langs de Zeeuwse kust. Door de ligging van Droompark Schoneveld hoef je geen tientallen kilometers te rijden om een strandwandeling te kunnen maken. Vanaf het park bereik je al snel het schitterende strand. Het is alleen de weg oversteken.

Ben je van plan om een lange strandwandeling te maken? Neem ook lekker je trouwe viervoeter mee. Bij iedere Droompark zijn jouw huisdieren namelijk van harte welkom. Zo kan de hond ook nog eens met zijn baasje mee op vakantie en genieten van een nieuwe omgeving! Dat wordt gegarandeerd een heerlijke vakantie! 

Bezoek Middelburg 

Tijdens je vakantie op Droompark Schoneveld raden wij iedere gast aan, om een rondvaart door Middelburg te maken.

Deze toffe activiteit is geschikt voor jong en oud. Je hebt tijdens de rondvaart een schitterend uitzicht op de mooiste bezienswaardigheden en word je meegenomen langs de grachtengordel en de haven.

Daarnaast krijg je ook van alles te weten over het ontstaan van de stad en de rijke geschiedenis. Ben je klaar? Loop dan eens door de stad heen want Middelburg heeft je nog veel meer te bieden. Zo kan je hier geweldig shoppen en zijn er talloze bezienswaardigheden. 

Vergeet ook niet plaats te nemen bij één van vele gezellige horecagelegenheden. Geniet hier van de lokale lekkernijen onder het genot van een prachtig uitzicht.

Ben je dus van plan om Middelburg te gaan bezoeken? Reserveer dan nu deze leuke activiteit en ontdek het historisch Middelburg vanaf het water. 

Een vakantiehuis in Zeeland boeken

Zeeland staat vooral bekend om de prachtige natuurrijke omgeving, de Zeeuwse kust en de gezellige cultuur. Voor veel mensen is Zeeland dan ook de ultieme vakantiebestemming.

Ben jij ook op zoek naar een vakantiehuisje Zeeland? Ontdek dan de luxe vakantiehuisjes Zeeland op ons bungalowpark Zeeland. Hier vind je verschillende aangename vakantiehuisjes variërend van 2 personen tot 6 personen.

Voor iedereen is er wel een vakantiehuisje te vinden die geschikt is. Dit komt doordat ieder vakantiehuisje Zeeland een eigen stijl en pluspunten heeft.

Wacht niet te lang met boeken want ons vakantiepark in Zeeland is erg populair in het hoogseizoen. Boek hieronder snel een luxe vakantiehuis en verzeker jezelf van een plek op ons vakantiepark aan de Zeeuwse kust!

Boek nu een plek op ons vakantiepark in Zeeland