Holiday park on the coast

Droompark Schoneveld is a holiday park on the coast of Zeeland. From the park, you simply follow the dune path to get to the beach. You could not enjoy a holiday closer to the beach! The soft sea breeze will bring you into a holiday mood right away.

In addition to Droompark Schoneveld, we have more holiday parks on the coast. Droompark Molengroet and Droompark Buitenhuizen are located in Noord-Holland, at a short distance from the beach.

vakantiepark-aan-de-kust

Zon, zee, strand en veel faciliteiten

Niet alleen kan je genieten van het strand en zee op ons park, maar ook van onze faciliteiten. Zo hebben wij een wellness waar je na een lang dagje heerlijk tot rust en tot jezelf kan komen. Een plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Hoe lekker?

Ook zijn er meerdere horecagelegenheden aanwezig op Droomparken Schoneveld en is er genoeg te doen voor kinderen. Zo hebben wij speciaal voor de kinderen een:

  • airtrampoline;
  • animatieteam;
  • speeltuin;
  • bowlingbaan;
  • jeu de boulesbaan.

De fietsen vergeten mee te nemen of kan je ze niet meekrijgen? Gelukkig hebben wij een fietsverhuur service. Op deze manier kan je alsnog het prachtige landschap ontdekken in de omgeving van ons vakantiepark aan de kust. Meer informatie over onze faciliteiten op ons vakantiepark aan de kust vindt je hier.

Jouw eigen plekje aan de kust

Wil je thuis komen in Zeeland wanneer het jouw uitkomt? Je kan op ons vakantiepark aan kust investeren in een eigen vakantiehuis. Hier voel je je direct thuis. De verkoopaccommodaties hebben ieder een eigen bijzondere karakter en zijn geschikt voor 4 of 6 personen.

Zeeuws Vlaanderen is de ideale locatie voor een recreatiewoning. Ieder seizoen heeft deze omgeving iets te bieden waardoor je je nooit zult vervelen. Daarnaast zijn alle ingrediënten van een ideale vakantie aanwezig: zon, zee, strand en een prachtige omgeving.

Ontdek de andere vakantieparken aan de kust

Naast Droompark Schoneveld zijn er nog een aantal vakantieparken aan de kust. Droompark Molengroet ligt in Noord-Holland in het recreatiegebied Geestmerambacht. Het is een ontzettend kindvriendelijk park met onder andere sportfaciliteiten en een buitenzwembad.

Ook Droompark Buitenhuizen is gelegen in Noord-Holland op korte afstand van het strand. Dit vakantiepark aan de kust ligt midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude en toch ook dichtbij de binnenstad van bruisend Amsterdam.

Boek nu jouw verblijf

Wacht niet te lang en boek nu een accommodatie op ons vakantiepark aan de kust van Zeeland. Onze plekken zijn populair en snel weg. Verzeker jezelf van een cube, chalet of studio door hieronder een accommodatie te boeken. Wij heten je alvast van harte welkom!

Boek nu hier jouw vakantie