Bibian
Medewerker boekingscentrale en verhuur lastminute afdeling
Bibian
Met veel plezier werk ik 4 dagen in de week bij Droomparken. Wanneer jij uiterst tevreden bent met de vakantie die je hebt geboekt, verschijnt er bij mij een lach op mijn gezicht. Ga je bijvoorbeeld samen met je kinderen op vakantie? Dan adviseer ik graag welk park voor jou en je kinderen het meest geschikt is. Wanneer je op maandag, dinsdag en vrijdag mailt of belt is de kans groot dat je mij treft. Op donderdag ben ik werkzaam bij de verhuur en lastminute afdeling. Zin in vakantie? Wie weet tot snel!
Aranea
Medewerkster boekingscentrale
Aranea
Al 25 jaar ben ik werkzaam in het toerisme. Met veel plezier sta ik je graag via mail of telefonisch te woord om jouw "droom" vakantie te verwezenlijken. Op dinsdagen en vrijdagen help ik je graag om een boeking te maken of vragen over de parken of jouw boeking te beantwoorden. Ons doel is om je vakantie/verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen en we hopen dan ook dat je aan het eind van je verblijf zegt: "Wat een droom vakantie/verblijf was dat!"
Lotte
Medewerkster boekingscentrale
Lotte
Naast mijn studie doordeweeks ben ik vaak in het weekend en vakanties te vinden op de boekingscentrale bij Droomparken. Ik help je graag met al je vragen over onze parken, boekingen en nieuwe reserveringen. Mijn quote: "Zelf zit ik altijd met een lach op mijn gezicht op onze centrale en hoop ook bij jou een lach op het gezicht te toveren.
Carmen
Medewerkster boekingscentrale
Carmen
Na het behalen van mijn diploma van de opleiding Recreatie ben ik klaar en erg gemotiveerd om je te helpen en te woord te staan. Ik spreek je graag aan de telefoon, via de mail of op de LiveChat! Mijn quote: "Without struggle, there is no progress."
Daphne
Medewerkster boekingscentrale
Daphne
Met plezier boek ik voor jou de perfecte vakantie. Daarbij vertel ik je graag alles over onze, ook door mij bezochte Droomparken, zodat ik het voor jou mogelijk kan maken je vakantie maximaal naar eigen gevoel in te vullen. Op maandag, woensdag en donderdag sta ik je graag te woord! Mijn quote: "Aan de hand van jouw persoonlijke wensen kijken we naar de verblijfsmogelijkheden die daar perfect op aansluiten."
Ilse
Medewerker Stay XL (lang verhuur)
Ilse
Wat leuk! Je hebt ons gevonden. Heb je hulp nodig bij het maken van een reservering? Je kunt bij mij terecht voor onder andere vragen over het huren van een accommodatie voor korte duur, maar ook voor het huren van een accommodatie op één van onze Droomparken voor een langere periode. Op zoek naar een tijdelijk onderkomen, omdat je bijvoorbeeld in een verbouwing zit? Mail of bel gerust voor meer informatie. Wij helpen je graag mee bij het zoeken naar een passende tijdelijke woning!
Mandy
Medewerkster boekingscentrale
Mandy
Al een aantal jaar werk ik met veel plezier op de boekingscentrale. Ik stuur het team aan en samen proberen wij er alles aan te doen om jou als gast het ultieme vakantie gevoel te laten beleven. Heb je specifieke vragen of opmerkingen dan hoor ik dat graag!
Tirza
Verhuur en lastminute coördinator
Tirza
Met veel plezier werk ik al heel wat jaartjes bij Droomparken. Op de afdeling verhuur en last minute beheer zorgen wij altijd voor de juiste prijs voor een heerlijke vakantie! Mijn quote: "Altijd een goede prijs voor uw vakantie bij Droomparken!"
Chantal
Leidinggevende boekingscentrale
Chantal
Al zo’n 10 jaar werk ik met passie en enthousiasme bij Droomparken. Ik heb verschillende afdelingen mogen meemaken en als leidinggevende van de boekingscentrale ben ik trots op dit team van medewerkers. Laat je vakantie voorpret beginnen aan de telefoon, op de mail of via de live chat met een van de medewerkers van de boekingscentrale. Welkom! Mijn quote: "Als je er vrolijk van wordt, dan moet je het doen!"
Annelies
Medewerkster boekingscentrale
Annelies
Ik werk sinds juni 2017 met veel plezier op de boekingscentrale bij Droomparken. Ik vind het erg leuk als je met een goed gevoel een leuke vakantie bij ons heeft geboekt! Dus heb je zin in een leuke vakantie op een van onze Droomparken, bel gerust en ik help je graag! Mijn quote: "Geniet vandaag, herhaal ‘t morgen."
Lotte
Medewerkster boekingscentrale
Lotte
Naast mijn opleiding Hotel Management werk ik met veel plezier bij Droomparken. Ik adviseer je graag over het meest geschikte park, of het type accommodatie naar jouw wensen. Een mooie vakantie voor jou organiseren geeft mij ook een lach op mijn gezicht! Door mijn opleiding zul je mij grotendeels in de weekenden tegenkomen. Ik sta je graag te woord via de telefoon, mail of chat. Mijn quote: "It’s the will, not the skill."