Themamaanden

Iedere maand een nieuw thema en nieuwe acties

Oktober: gezellig samenzijn

Of je nu op zoek ben naar een mancave moment in een Tiny House of liever een wellness sfeertje wilt creëren in een luxe lodge, hier komen je dromen uit. Wordt het niet weer eens tijd om met de leukste en liefste mensen die je kent een gezellig samenzijn te organiseren?

De 15 Droomparken in Nederland bevinden zich stuk voor stuk in de mooiste stukjes van Nederland. Ga op vriendenweekend en ontdek de Veluwe, de landelijke Achterhoek, uitgestrekte luchten in ZeelandLimburgse heuvels of de unieke polders in de Noord-Holland. Bij Droomparken vind je de gaafste plekken en de lekkerste locaties om met elkaar te genieten. 

>> Boek nu met 25% korting

Wij heten jou en je vrienden welkom met een korting van 25% op je verblijf in de herfstvakantie en bovendien ontvang je een verrassende welkomstbox vol met leuke artikelen. Profiteer nu van dit mooie aanbod en verwen jezelf en je vriend/vriendin met een heerlijke vakantie op één van de luxe Droomparken.

Boek jouw herfstvakantie mét voordeel

November

November is de maand waarin het hart van sterrenkoks (en lekkerbekken) harder gaat kloppen. Wijnoogsten verleiden tot proeffeestjes, paddenstoelensoorten inspireren tot bijzondere gerechten en de rijpe, diepe smaken van wildgerechten strelen de tong. En laten we de groentes niet vergeten, die met een knapperige ‘bite’ of een romige saus een oer-Nederlandse keuken vervolmaken.

December

Kom lekker zitten bij de openhaard of de vuurkorf, laat je glas bijschenken en geniet. Even helemaal eruit, in een nieuw decor op een andere plek en met zo veel heerlijks om te beleven. Een knusse en comfortabele plek van waaruit je een nieuw stukje Nederland kunt (her)ontdekken. Bourgondisch of juist ingetogen. Waterrijk of bosrijk… of toch strand en zee. Hier is het alle dagen feest.

Inschrijven nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste de informatie van alle acties en aanbiedingen voor dit najaar.