Maak ook nu iets bijzonders van de feestdagen

Klein, intiem en heel sfeervol

Beleef de kerst op en rondom de vakantieparken van Droomparken. Elk vakantiepark is ondergedompeld in een sfeervolle kerstsetting, heeft een kerstprogramma en winterse activiteiten in de buurt. Ontdek wat er deze winter met de kerst, kerstvakantie en de kerstdagen te doen is bij Droomparken.

Verblijf romantisch samen met jouw partner of gezellig met je gezin op een uniek gelegen vakantiepark, in een karakteristieke omgeving en in een luxe vakantiewoning. Maak een heerlijke winterwandeling in de prachtige natuur, reserveer het kerstmenu en laat je verwennen terwijl de kids zich vermaken met de animatie tijdens de kerstvakantie! Heerlijk toch?

Boek jouw vakantie

Kerstboomarrangement

Maak jouw kerstvakantie en jouw luxe vakantiewoning compleet met het kerstboomarrangement. Voor slechts €99,- ontvang je een volledig aangeklede kerstboom, een heerlijk kerstpakket met een lekkere verrassing en één gezelschapsspel om een gezellige avond met iedereen te beleven. Liever iets subtiels? Voor €45,- kleden we jouw kerstdiner tafel aan met een mooi kerststuk en natuurlijk een lekkere verrassing. Het kerstboomarrangement is boekbaar voor verblijven tussen 21 december en 4 januari. 

Interesse of vragen? Bel via 088 055 1500 of stuur een mail naar: reserveringen@droomparken.nl tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst.  

 

Eerder genieten en lekker uitslapen

Dat klinkt toch heerlijk? Met het vroege- en late vogelpakket kun jij op de dag van aankomst al vanaf 13.00 uur in jouw luxe vakantiewoning en op de dag van vertrek kun je heerlijk uitslapen want je hoeft dan pas om 12.00 uur de sleutel in te leveren.

Boek jouw kerst bij Droomparken 

Bestel jouw diner, ontbijt of bubbelbox

Als jij heerlijk wil ontspannen tijdens jouw vakantie dan snappen wij dat helemaal. Wij zorgen er zelfs voor dat je niet hoeft te koken. Je kunt namelijk een heerlijk kerstdiner, kerstontbijt en een heerlijke bubbelbox gewoon bestellen en dan komen wij deze bij jou aan je vakantiewoning bezorgen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de QR-code scannen, de laatste instructies volgen en dan kun je van een heerlijk kerstdiner genieten. Benieuwd wat er op het menu staat? Bekijk hier het menu.

Je kan het kerstdiner, kerstontbijt en/of bubbelbox bestellen bij de lobby of door een mail te sturen naar reserveringen@droomparken.nl onder vermelding van  je boekingsnummer. Je kan de kerstboxen tot uiterlijk 21 december bestellen. 

Genoeg te doen op en rond het park

Tijdens de kerstvakantie is voor iedereen meer dan genoeg te doen op en rond het park. Behalve dat je geniet van elkaars gezelschap en een heerlijke wandeling in de natuur kan maken, is er op 23 december een gezellige lichtjestocht over het park, op nieuwjaarsdag een frisse New Years-walk, zijn er foodtrucks aanwezig, zal er animatie op het park zijn en nog veel meer. Je mag natuurlijk ook even heerlijk ontspannen, aan jou de keus! 

Boek jouw complete kerstvakantie