all sales properties

Het luxe domein van welzijn en ontspanning

Wellness Villa

Home: € 299.500,-excl. BTW V.O.N./ Lot: price on request (for sale or for rent)/ Number of persons: 4

De Wellness Villa is de recreatiewoning die beantwoordt aan de hoogste standaard van recreatief relaxen. De stenen villa is onder architectuur gebouwd en heeft een royale, luxueuze presentatie. De Wellness extra's op de bovenverdieping maken de villa tot aangenaam ontspanningsdomein. Een uiterst aantrekkelijke plek om te verblijven.

Wellness Villa Exterieur: Onder architectuur gebouwd
De Wellness Villa verdient het door haar hoge klasse om op de mooiste plekken van het park te verschijnen. Deze stijlvolle woning is, ook qua detaillering, traditioneel gebouwd door een gerenommeerd bouwbedrijf, waarbij gebruik is gemaakt van zeer hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd uit hardhout. De Wellness Villa is vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.
Rondom deze prachtige Wellness Villa vindt u een bijzonder fraaie tuin met mooie
terrassen.

Wellness Villa Interieur: Comfortabel en luxueus
De Wellness Villa beschikt over een schitterende luxe keuken met inbouwapparatuur en een royale living. Op de begane grond bevindt zich een ruime tweepersoons slaapkamer met eigen stijlvolle badkamer, voorzien van douche en wastafel met een royale inloopdouche en luxe badmeubel. De toiletruimte met zwevend toilet is separaat. Op de eerste verdieping treft u een tweede tweepersoonskamer met eigen badkamer. Hier vindt u tevens een wellnessruimte met een compacte infraroodsauna, zonnebank
en een hardloopband.

Functionele & variabele indeling

Bij de aankoop van uw Wellness Villa bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden om het één en ander naar eigen inzicht in te delen. Zo is er een flexibele ruimteverdeling mogelijk en kunt u uw keuken(indeling) zelf kiezen. Wij hebben alle specialisten in huis om u het gewenste maatwerk te bieden. Ook kunt u volop meedenken over de inrichting van uw Wellness Villa en de inrichting en beplanting van uw tuin en terrassen. Vraag de accountmanager naar de mogelijkheden.

View images

Receive more information?

Enter your details

How and where do you want to receive the information?