Yes, fine No Thanks
I would like to ...
Buy a second home
Book a holiday

Bingo winnaars

Beste Bingo winnaar!

Heeft u met de laatste 3 getrokken getallen uit het filmpje uw bingokaart kunnen volmaken? Dan bent u één van de gelukkige prijswinnaars! Van harte gefelicteerd! 

U bent sowieso de winnaar van één van de 20 vakanties* of misschien bent ú wel de winnaar van de super hoofdprijs; 3 jaar lang elk jaar één week op vakantie op één van de 9 DroomParken!**

Om uw prijs in ontvangst te kunnen nemen, vragen wij u een kopie van uw bingokaart in te sturen naar het onderstaande adres. Of wanneer u de bingokaart digitaal heeft ontvangen, door te sturen naar info@droomparken.nl t.a.v. Marketing afdeling, Bingo actie.

DroomParken
T.a.v. afdeling Marketing
Postbus 16
7370 AA Lo
enen

Op uw bingokaart moeten de 3 getrokken getallen duidelijk zichtbaar zijn, evenals uw adresgegevens. Daarbij ontvangen wij graag uw e-mailadres en/of telefoonnummer bij de kaart zodat wij contact met u kunnen opnemen. Dit zullen wij doen in de week na verloop van de actie; in week 10.

Nogmaals onze felicitaties en wij wensen u veel plezier op één van onze prachtige DroomParken!

*De 20 vakanties betreffen een weekend of midweek verblijf op één van de 9 DroomParken naar keuze, in een accommodatie naar keuze tot 6 personen, buiten de reguliere schoolvakanties.

**De hoofdprijs betreft een periode van 3 jaar, waarbij in elk jaar één aaneengesloten week verbleven mag worden op een DroomPark naar keuze, in een accommodatie naar keuze tot 6 personen en buiten de reguliere schoolvakanties.