all sales properties

Een hoekvormige villa in zijn volste recht

L-villa Wellness

Home: € 299.500,-excl. BTW V.O.N./ Lot: € 85.000,- excl. BTW V.O.N.of€ 6.800,- rent per year/ Number of persons: 4

Deze 4-persoons wellness villa is gesitueerd op een ruime, zongerichte kavel nabij de bosrand. De villa kenmerkt zich door zijn ruime opzet en luxe inrichting. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer beneden voorzien is van een badkamer en suite en de bovenverdieping een ruime badkamer heeft met ligbad. 

Deze zeer royale wellness recreatievilla biedt alle comfort en luxe die u zich maar kunt wensen. De grote living is licht en sfeervol van opzet. De openhaard draagt daar zeker toe bij. De luxe keuken in de villa is compleet met inbouwapparatuur zoals vaatwasser en combimagnetron. Op de begane grond vindt u ook een ruime, volledig betegelde badkamer met luxe douchecabine en ligbad. Er is een separaat toilet. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een douche/ toilet.

Opmerkingen

De hoekvormige Villa is traditioneel gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd van onderhoudsvrij kunststof. Hierdoor bespaart u in de toekomst op uw onderhoudsuitgaven. Vanzelfsprekend is het object uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Extra's

Inpandig is er een berging gesitueerd waar u de fietsen kunt stallen of kunt inrichten voor prive spullen wanneer u de woning ook aan gaat bieden voor verhuur en een ruimte wil afsluiten voor huurders.

View images

Receive more information?

Enter your details

How and where do you want to receive the information?